Skip to main content

NLP-coach voor vrouwelijke ondernemers

Ontspannen ondernemen, het klinkt zo mooi, maar wat betekent dat nu eigenlijk? Voor mij betekent ontspannen ondernemen dat jouw bedrijf op een slimme manier is ingericht dat het gaat om JOU en JOUW behoeften waardoor je meer rust ervaart.

Je bezighouden met die zaken die belangrijk voor je zijn en ook echt wat opleveren brengt rust en overzicht.

Ik onderzoek graag met jou wat je zou kunnen verbeteren om ook een ontspannen business te creëren. Word die ontspannen ondernemer, moeder en partner die je graag zou willen zijn.

Naast het coachen denk ik graag met je mee over de invulling van je bedrijf. Ik geef je advies over waar je kunt versimpelen, hoe je efficiënter zou kunnen werken en hoe je de focus kunt leggen op dat wat voor JOU werkt.
Dat levert jou meer tijd en meer energie op. Je behaalt dubbel zo snel je doelen, kunt opschalen en hierdoor meer omzet draaien met diensten die veel beter bij je passen. Dat is pas ontspannen ondernemen!

Programma’s

Ik help jou graag ontspannen ondernemen met de volgende programma’s:

Ontspannen ondernemen trajectDoorbraak Sessie

Je bent hier omdat je weet dat je meer in je mars hebt wat er nu niet uitkomt.

Ik ben een praktische en resultaatgerichte coach. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en haal alles uit de kast om jou te laten knallen. Als ik het gevoel heb dat je niet op de juiste weg zit hoor je dat ook van me. Naast ondernemer ben jij vooral ook mens. Ik weet hoe belangrijk het is dat er oog is voor al jouw levensgebieden.

JIJ bent je bedrijf, wanneer jij niet lekker draait zie je dat overal terug. Ik help jou graag bij het ontwikkelen van een gezonde werkstijl zodat je voldoende energie hebt om alles te kunnen bereiken wat je wilt.

Ben je benieuwd hoe ik jou het beste kan helpen? Dan kunnen we vrijblijvend in gesprek gaan, zodat ik persoonlijk met je mee kan denken wat het beste bij je past.