Skip to main content

In dit webinar leer ik je:

  • Hoe je een goede omzet kunt draaien en tegelijkertijd innerlijke rust kunt ervaren
  • Hoe je kunt opschalen op die onderdelen in je bedrijf waar je blij van wordt en energie van krijgt
  • Hoe je kunt groeien, zonder meteen meer te gaan werken
  • Hoe je een business kunt creëren die meer gaat over JOU en JOUW behoeften
  • Hoe je meer tijd voor jezelf creëert en voor zaken die ook belangrijk voor je zijn
  • Hoe je gewoon ontspannen kunt ondernemen

Even voorstellen

Hi, ik ben Miranda. Moeder, vrouw-van, ondernemer én NLP coach. Ik voel me nu een ontspannen ondernemer, maar dat is wel eens anders geweest. Eerder was ik continu keihard aan het werk, maar het resultaat bleef uit.

Ik gaf al mijn tijd en energie weg aan de ander en dat merkte ik aan mijn stressniveau en de lichamelijke klachten die dit gaf. Zo erg zelfs dat ik in 2020 op een dag bijna niet meer uit mijn bed kon komen van de pijn. Het werden maanden van bijna niet kunnen lopen en veel zitten. Toen wist ik dat het echt niet langer kon en dat dingen drastisch anders moesten. Ik heb mijn bedrijf kritisch onder de loep genomen en heb duidelijke keuzes gemaakt. En dat heeft effect gehad. Ik ben nu een succesvolle, maar vooral ook ontspannen ondernemer, leukere vrouw en mama.

En weet je, dat is ook voor jou weggelegd, maar dat gaat niet vanzelf. Door terug te gaan naar jouw basis, krijg jij weer plezier in het ondernemen. Als jij in de juiste flow zit, krijg je ruimte om de juiste keuzes te maken en patronen te doorbreken. Laat dat nou net nodig zijn om jouw bedrijf én omzet te laten groeien. Je hebt nu twee keuzes; óf je moddert zo verder aan, verandert niks en blijft je ongelukkig voelen. Óf je kiest nu voor verandering, we gaan samen aan de slag en binnen no time creëer jij een ontspannen business die precies bij jou past en waar je in verder kunt groeien.

Niet zo’n lastige keuze toch? Ben jij er klaar voor?

Schrijf je nu in voor mijn gratis webinar