Skip to main content

SUCCES KUN JE VERMENIGVULDIGEN DOOR HET TE DELEN

Ondernemen op jouw unieke manier

Powergroep

Ben jij een startende ondernemer, hybride ondernemer of een aantal jaren onderweg en merk je dat je een inspirerende omgeving mist? Sluit je dan aan bij de Powergroep!

De Powergroep bestaat uit ambitieuze, inspirerende vrouwen die in de waarde van netwerken geloven. Een groep vrouwen die elkaar écht helpt bij de verschillende hobbels die je tegenkomt als ondernemer.

De hoofdvraag in deze groep is “wat kan ik doen om jou te helpen groeien”?
Je komt iets brengen in plaats van halen, daarmee haal je ook veel voor jezelf. 

Ik werk met groepen van maximaal 30 vrouwen. Hierdoor zijn er voldoende ondernemers waaruit jij kunt putten en met wie je kunt verbinden. Vergroot je netwerk door je aan te sluiten bij deze fantastische Powergroep en laat jouw business groeien.

In deze groep vind jij de inspirerende omgeving die jou gaat helpen groeien als mens en als ondernemer. 

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Loesje

Herken je dit?

 • Je vindt ondernemen fantastisch
 • Je geniet elke dag weer van ondernemen op jouw eigen unieke manier
 • Toch vind je het ondernemen van tijd tot tijd best een beetje ‘only the lonely’
 • Je mist mensen waarmee je kunt sparren over je business
 • Ook zou je graag een betaalbare business coach willen die jou helpt te groeien
 • Je mist een ondersteunende en inspirerende omgeving met andere ondernemers die tegen dezelfde hobbels aanlopen als jij
Sluit je aan

Wie ben ik?

Bij de start van mijn onderneming, inmiddels ruim 5 jaar geleden, had ik geen groot netwerk. Dit heb ik als een gemis ervaren en heeft er voor gezorgd dat ik minder snel ben gegroeid als ik graag had gewild.
Na al die jaren heb ik flink geïnvesteerd in mijn netwerk en kan ik met fijne mensen sparren die me echt verder helpen in mijn groei.
Dat gun ik jou ook!

Wanneer je een goed netwerk hebt kun je sneller stappen zetten. En hoe fijn is het als je met gelijkgestemden kunt delen en elkaar kunt inspireren en motiveren.

Ik ondersteun jou ook graag bij de stappen die jij hebt te zetten in je onderneming. Wanneer je ook nog een baan in loondienst hebt is het best een uitdaging om je bedrijf goed neer te zetten. Want waar begin je? En wat kun je doen op die dagen dat je eigenlijk niet zoveel energie hebt en even geen idee hebt waar je je mee bezig hebt te houden. Samen met jou bouwen we aan een goede strategie die gaat zorgen voor een stevige basis voor je bedrijf. Aan jou de keus of je daarna je loondienstverband op wilt zeggen.

Kijk voor meer informatie bij het “Let’s get started” traject of plan een gratis inspiratie call. Ik vertel je er graag meer over.

Jouw keuzes

Wil je ondersteund worden bij de ontwikkeling van je bedrijf? Een tijd lang je laten coachen en adviseren zodat je kunt groeien als mens en ondernemer? Maak dan gebruik van het “Let’s get started” traject. In dit trajcet krijg je advies en coaching op verschillende onderdelen van het ondernemen die voor jou belangrijk zijn. Samen gaan we aan de slag om je bedrijf te versterken en je leert netwerken op een manier die bij helemaal bij jou past. Bij dit traject zit het abonnement van de Powergroep inbegrepen.
Zo heb jij the best of both worlds.

Exclusieve Powergroep

€99

 per jaar

Sluit je aan bij deze exclusieve Powergroep. Een inspirerende en motiverende omgeving die jou helpt groeien als mens en ondernemer. Voldoende mensen om te sparren over alles wat je tegenkomt in je bedrijf. Delen met elkaar en van elkaar leren.

In deze exclusieve Powergroep krijg je:

 • Elke maand een Powerclass of Powergroepbijeenkomst van 1-1,5 uur op een thema waar je ook zelf invloed op hebt
 • Online en offline netwerken
 • Fysieke bijeenkomsten als diners, borrels, lunches, wandelingen enz.
 • Actief gebruik van ons netwerk
 • De mogelijkheid om je eigen dienst onder de aandacht te brengen bij de andere leden in de vorm van een workshop
”Let’s get started” traject

€2495

 per traject
Je krijgt in dit traject:

 • live kick off sessie 1,5 uur
 • een half jaar lang elke 3 weken een coaching gesprek
 • gratis toegang tot de exclusieve Powergroep 
Coaching/adviesgesprek

€95

 per gesprek

Heb je behoefte om je te laten coachen of adviseren, dat kan! Boek een los consult.

Groeien, Verbinden, Samenwerken & Inspireren

Let’s meet!

Wil jij eens kennismaken en ontdekken of deze Powergroep iets voor jou zou kunnen zijn? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@thebigbusiness.nl

06-15486979

  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀