MIRANDA DE GROOT

Jouw ondernemerscoach NLP coach stress- en burn-out coach

De meeste mensen worden tegengehouden door hun eigen beperkende overtuigingen en zijn dus zelf hun grootste saboteur. Dat heb ik zelf ook ondervonden. Ik heb deze patronen leren te herkennen en te doorbreken. Door mijn valkuilen in kaart te brengen, heb ik ze kunnen vervangen door versterkende overtuigingen die mij helpen een succes te maken van mijn business. En dat gun ik jou ook.
Naast ondernemer, ben ik vooral ook de moeder van mijn prachtige dochter Dominique, de drijvende kracht achter alles wat ik doe. Ik weet dus hoe het is als je af en toe in een spagaat komt met dat wat je klant wil en wat je gezin wil. Het valt dan niet mee om de juiste prioriteiten te stellen. Maar uiteindelijk ben ik tot mijn eigen unieke recept voor ontspannen ondernemen en leven gekomen. 

Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen worden.

Miranda de Groot

Mijn eigen unieke recept

In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke recept ontwikkeld voor ontspannen werken en leven:

1

Grenzen beter kan bewaken

Ik heb geleerd meer te voelen waardoor ik mijn grenzen beter kan bewaken. Het brengt me in verbinding met mezelf en anderen.
2

Leren loslaten

Vervelende situaties in mijn verleden heb ik leren loslaten en bepalen niet langer mijn toekomst.
3

Gezin en mijn sociale leven

Ook neem ik meer de tijd voor zaken die ook belangrijk voor me zijn zoals mijn gezin en mijn sociale leven waardoor ik voldoende oplaad om in mijn bedrijf te kunnen knallen.
4

Voor mezelf zorgen

Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen door de juiste voeding tot me nemen waardoor ik nu meer energie heb voor alles wat ik graag wil doen. (Ik ben gek op smoothies).
5

Groei en ontwikkeling

Groei en ontwikkeling is ontzettend belangrijk voor mij; ik lees minstens een boek per week en volg vele mooie opleidingen, seminars en workshops.

Mijn kernwaarden zijn: verbinding, vrijheid, ontwikkeling en het samen doen.

Dit alles heeft er toe geleid dat ik me veel meer ontspannen ben gaan voelen in mijn leven en business. Ik weet wat ik belangrijk vind en waar ik de focus moet leggen. Ik ben groot voorstander van KISS (Keep It Stupid Simple), wel zo overzichtelijk. En ik heb mezelf leren kennen en weet precies waar mijn sterke en minder sterke kwaliteiten liggen. Al het andere besteed ik uit, kan ik me mooi focussen op die zaken waar ik goed in ben en waar ik energie uit haal. Ik help jou graag bij het ontwikkelen van je eigen unieke recept om te ondernemen vanuit ontspanning met de nadruk op die zaken die goed voor JOU werken. Hiervoor heb ik een aantal gave trajecten ontwikkeld.

Onderzoeken wat jouw eigen unieke recept voor ontspannen ondernemen is?

Wil jij ook onderzoeken wat jouw eigen unieke recept is voor meer ontspanning en focus in je business?