Skip to main content

MIRANDA DE GROOT

Jouw businesscoach NLP coach stress- en burn-out coach

NLP-coach voor vrouwelijke ondernemers

Altijd ‘ja’ zeggen, iedereen willen pleasen en druk met werk. Zo druk dat ik bijna het plezier in ondernemen verloor. Been there, done that…

Want je kunt nou eenmaal niet iedereen tevreden houden, heb ik ontdekt. Door de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen kreeg ik langzaamaan weer de regie in handen. En weet je? Daardoor heb ik mijn werkplezier weer teruggevonden, ik ben ‘gewoon’ weer ontspannen aan het ondernemen. Niet alleen is mijn business enorm gegroeid, ook thuis ben ik een leukere moeder en vrouw. Dat gun ik jou als hardwerkende ondernemende vrouw ook!

NLP-coach voor vrouwelijke ondernemers

Zelf ben ik opgeleid als NLP-coach met een specialisatie in het coachen van vrouwelijke ondernemers. Ik weet als geen ander hoe uitdagend het ondernemen soms kan zijn. Maar ook weet ik als geen ander hoe ik jou door middel van bewezen technieken kan helpen om patronen te doorbreken en knopen door te hakken. Hierbij kijk ik altijd naar jou als persoon, want jij bent de basis van jouw bedrijf.

Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen worden.

Miranda de Groot

Hard werken is niet altijd de sleutel tot succes 

‘Je moet hard werken om je doelen te bereiken’. Misschien ben jij ook opgegroeid met die overtuiging. Toch is hard werken niet altijd de sleutel tot succes. Voor mij is gewoon ontspannen ondernemen dat wel. Want als je doet wat je leuk vindt, heb je de energie om te groeien en voelt het moeiteloos. Als je altijd maar ‘ja’ blijft zeggen tegen iedereen, doe je juist jezelf tekort. Door jou als ondernemer een spiegel voor te houden, wil ik je laten zien hoe het ook anders kan. Daarom is een wederzijdse klik voor mij heel belangrijk. Het moet goed voelen en jij moet je veilig voelen om samen de volgende stap in jouw business te zetten.

Fun facts over Miranda – NLP- coach voor ondernemende vrouwen

1

Ik ben dol op smoothies!

En dan het liefst die groene! Want om lekker in je vel te zitten moet je ook goed voor jezelf zorgen. Als je nog een lekker recept zoekt, kun je zeker aankloppen!
2

The Big Business heeft een dubbele betekenis

Zo verwijst het naar mijn achternaam ‘De Groot’, maar ook naar het laten groeien van jouw bedrijf.
3

Je kunt mij ook kennen als netwerk-coördinator van vrouwelijke netwerkgroepen

Ik geloof namelijk echt in de kracht van netwerken en elkaar verder helpen. Vind je dit leuk? Sluit je dan aan bij onze Powergroep!
4

Ik help jou als NLP-coach graag met het her-programmeren van jouw stemmingen, filters en mindset.

Mindset is alles. Hoe jij over zaken denkt bepaalt jouw acties. Leer dus je mindset te beïnvloeden.