Skip to main content

MIRANDA DE GROOT

De NLP-coach voor vrouwelijke ondernemers

In 2020 nam ik een drastische beslissing. Zo kon het echt niet langer…

Altijd ‘ja’ zeggen, iedereen willen pleasen en druk met werk. Zo druk dat ik bijna het plezier in ondernemen verloor. Been there, done that…
Miranda de Groot

Want je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden houden.
Je hebt in eerste instantie goed voor jezelf te zorgen, want je bent je kostbaarste kapitaal. Als je het voor jezelf niet goed op orde hebt, heb je ook niets te geven.

Nadat ik in 2020 op een dag wakker werd en me niet meer goed kon bewegen van de stress besefte ik dat het radicaal anders moest. Mijn lichaam gaf me een heel duidelijk signaal dat het zo niet verder kon. Een signaal die niet meer te negeren viel.

Door de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen kreeg ik langzaamaan weer de regie in handen.

En weet je? Daardoor heb ik niet alleen mijn werkplezier teruggevonden, maar heb ik nu ook veel meer focus en rust in mijn bedrijf aangebracht. Hierdoor ben ik ‘gewoon’ weer ontspannen aan het ondernemen. Niet alleen is mijn business enorm gegroeid, ook thuis ben ik een leukere moeder en vrouw. Dat gun ik jou als hardwerkende ondernemende vrouw ook!

Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen worden.

Miranda de Groot

Als NLP-coach geloof ik erin dat hard werken niet de sleutel tot succes is.

‘Je moet hard werken om je doelen te bereiken’. Ik ben opgegroeid met deze overtuiging. Dat betekende dat ik altijd enorm hard werkte en lange dagen maakte, ook als mijn energie eigenlijk al lang en breed op was. Iedereen kon bij mij terecht, ook als dat eigenlijk niet in mijn agenda paste. De ander was altijd belangrijker als ikzelf.

Toch is hard werken niet altijd de sleutel tot succes. Voor mij is dat gewoon ontspannen ondernemen. Want als je doet wat je leuk vindt, heb je de energie om te groeien en voelt het moeiteloos. Ik geloof dat wanneer je echt datgene doet wat je energie geeft en waar je goed in bent, je nooit het gevoel zult hebben hard aan het werk te zijn. En dat is voor mij de sleutel tot succes.

Maar blijf je altijd maar ‘ja’ zeggen tegen iedereen, dan doe je jezelf juist tekort. Door jou als ondernemer een spiegel voor te houden, wil ik je laten zien hoe het ook anders kan.

Toen ik na jaren in loondienst te hebben gewerkt koos voor het ondernemerschap en had ik nul ervaring hierin.

Ik ben begonnen met een idee en heb dat verder uitgewerkt. Onderweg heb ik meerdere keren mijn bedrijf en diensten aangepast totdat het goed voor mij voelde.

Maar de neiging om altijd beter voor de ander te zorgen als voor mezelf raakte ik niet kwijt. Hierdoor kwam ik toen het drukker werd in de knoei. Ik raakte gefrustreerd en verloor mijn werkplezier. Maar terug gaan in loondienst, dat nooit!
Toen ik NLP ontdekte en ging er een wereld voor me open.

Het heeft me erg geholpen bij het ontdekken wat ik als mens en ondernemer nodig had en hoe ik dat kon vertalen naar mijn business. Met mijn ervaring anderen ook kunnen helpen geeft me enorm veel energie.

Ik kan nu echt zeggen dat ik ontspannen onderneem en dat voelt fantastisch. Ik heb weinig last van stress en sta echt aan het roer van mijn bedrijf. Het is mijn bedrijf dus ik bepaal. En daar laat ik me niet meer vanaf brengen. Regie hebben geeft heel veel rust en overzicht.
Mindset is alles. En dit vertel ik je niet alleen als NLP-coach!
Hoe je over zaken denkt, bepaalt jouw acties. En hoe je omgaat met je emoties bepaalt je succes. Het is daarom belangrijk dat je met de juiste mindset verder bouwt aan je bedrijf. Ik leer je je mindset te beïnvloeden zodat je nu wel je doelen behaalt.

Als businesscoach, stresscoach en NLP-coach help ik je als ervaren ondernemer je bedrijf zo in te richten zodat je naast een goede omzet tegelijkertijd ook innerlijke rust zult ervaren.

NLP-Coach
NLP-Coach

Fun facts over Miranda

1

Ik ben dol op smoothies!

En dan het liefst die groene! Want om lekker in je vel te zitten moet je ook goed voor jezelf zorgen. Als je nog een lekker recept zoekt, kun je zeker aankloppen!

2

The Big Business heeft een dubbele betekenis.

Zo verwijst het naar mijn achternaam ‘De Groot’, maar ook naar het laten groeien van je bedrijf.

3

Je kunt me ook kennen als netwerk-coördinator van vrouwelijke netwerkgroepen.

Ik geloof namelijk echt in de kracht van netwerken en elkaar verder helpen. Vind je dit leuk? Sluit je dan aan bij onze Powergroep!

4

Ik help je als NLP-coach graag met het her-programmeren van je stemmingen, filters en mindset.

Leer je mindset te beïnvloeden zodat je nu wel je doelen behaalt.

5

Er zijn behoorlijk wat uitdagingen in mijn leven geweest.

Hierdoor snap ik je nog beter en kan ik me goed in je verplaatsen. Met name de breuk met mijn familie, inmiddels 10 jaar geleden, heeft veel in mijn leven veranderd en ervoor gezorgd dat ik mijn prioriteiten nu scherper heb. Ik zie mijn uitdagingen als waardevolle lessen die me hebben geholpen verder te groeien, hoe pijnlijk deze soms ook zijn geweest.

6

De ambitie om anderen te helpen komt voort uit mijn eigen doel om een voorbeeld te zijn voor mijn dochter?

Ik wil haar graag laten zien dat het leven niet draait om hard werken, maar juist om die dingen te doen waar je blij van wordt en wat als vanzelf gaat.

Nu ben ik benieuwd naar jou. Wat is jouw verhaal? Ik help je graag als NLP-coach.

Wat maakt dat je deze pagina helemaal gelezen hebt, was iets misschien herkenbaar voor je? Ik ben oprecht benieuwd naar jou: waar droom je van? Wat heb je nodig om je bedrijf zo in te richten dat het precies past bij waar je goed in bent en blij van wordt? Deel het met mij, dan ga ik er graag met je over in gesprek.