Skip to main content
Miranda de Groot

Ontspannen Ondernemen Traject

Creëer een ontspannen business die helemaal past bij JOU en JOUW behoeften. Van altijd maar hard werken naar meer innerlijke rust ervaren en je bezighouden met dat wat écht het verschil maakt. Meer persoonlijke én financiële vrijheid ervaren.

Het is na al die jaren ondernemen nog steeds hard werken voor je met niet altijd het gewenste resultaat. Als je om je heen kijkt, lijkt het bij andere ondernemers toch beter voor elkaar te zijn. Wat gaat hier verkeerd?

Misschien herken je het volgende wel, je…

 • wilt graag verder groeien, maar dat lukt niet door de manier waarop je bedrijf nu is ingericht.
 • Je hebt ondertussen al hele andere ideeën met je bedrijf, maar wanneer vind je de tijd om hiermee aan de slag te gaan?
 • Je agenda puilt uit en jouw dagen worden vooral bepaald door dat wat ‘moet’ niet over waar jij je mee bezig zou willen houden.
 • Je tijd en energie gaat nog steeds op aan zaken waar je niet blij van wordt.
 • Door je baan in loondienst lukt het je niet om voldoende tijd aan je bedrijf te besteden om echt verder te kunnen groeien.
 • Je zou zo graag meer tijd voor jezelf en voor je gezin willen hebben.

Dan is de Ontspannen Ondernemen Traject op jouw lijf geschreven.

The Big Business

Het traject voor Ontspannen Ondernemen

Ik zie veel vrouwelijke ondernemers zoals jij waarbij het na al die jaren van ondernemen nog steeds moeizaam gaat. Ze ervaren nog steeds veel stress en ze voelen dat ze niet aan het roer staan van hun bedrijf. Een ander bepaalt waar hun tijd en energie aan wordt besteed en ze moeten vaak NEE verkopen tegen de verkeerde mensen. Dat doet ze zeer en is frustrerend. Je kunt simpelweg niet méér gaan doen, er zitten tenslotte maar 24 uur in een dag. Je agenda zit nu al ramvol, en dat terwijl je nog niet eens écht financiële rust ervaart.

Weet je, je kunt wachten tot het er misschien een keer van komt, maar jij weet ook dat dat niet gaat gebeuren als jij hierin niet zelf de leiding pakt. Want hoe lang gaat het nu al zo? Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

De tijd is gekomen om in jezelf én in je bedrijf te investeren om zo uiteindelijk meer innerlijke rust te ervaren. Het zelf blijven aanrommelen en hopen op het beste heb je nu wel gehad.

Hoe zou het zou voor je zijn als je bedrijf overzichtelijker werd en bestaat uit diensten die je gemakkelijk afgaan en waar je energie op zit? Als je dagen gevuld zouden zijn met dat wat écht het verschil maakt voor jou en je bedrijf? Je hierdoor meer tijd zou hebben om je bezig te houden met zaken waar je blij van wordt. Je de tools in handen zou krijgen die je helpen om met de juiste mindset aan het werk te zijn en je hierdoor veel meer ontspanning zou ervaren?

Ik weet genoeg, ik doe mee!

Wat klanten over mij zeggen

Miranda is iemand die heel goed in oplossingen kan denken. Zij heeft mij bij mijn vraagstukken laten nadenken over wat wél mogelijk is, daarbij rekening houdend met mijn situatie. Miranda denkt mee en stelt verrassende en diepgaande vragen. Hierdoor werd ik echt gedwongen om beslissingen te nemen. Miranda doet dit op een hele fijne en ongedwongen manier. Ook al waren de sessies online, de energie spatte er vanaf waardoor ik hele mooie stappen heb gemaakt.

Karin VliemBureau en Nu

Een ontspannen business creëren gaat niet vanzelf. Je moet door een deep dive om te achterhalen wat het precies is wat je écht wilt en wat belangrijk voor jou is en waarom het je tot nu toe nog niet is gelukt. Wat staat er tussen jou en jouw dromen?

Een ontspannen business vraagt keuzes maken, en dan met name keuzes maken over wat je NIET meer gaat doen. Zo maak je je bedrijf overzichtelijker, minder complex en komt je focus meer te liggen op dat wat werkt voor jou en je bedrijf. Je kunt gaan opschalen op die onderdelen waar je energie van krijgt waardoor je meer innerlijke rust ervaart.

Wat klanten over mij zeggen

Miranda luistert goed en vraagt goed door zodat je bij de kern komt. Welk vraagstuk je ook hebt als ondernemer, zij weet je hierin te begeleiden.

Annatascha UdingaTotal Business Groningen

Dit Ontspannen Ondernemen Traject is geschikt voor jou als je…

 • bedrijf al goed loopt.
 • maar wel merkt dat dit heel veel van je vraagt.
 • je vaak gestrest, chronisch vermoeid en gefrustreerd bent.
 • je vaak tijd en energie tekort komt voor de dingen die je wilt doen.
 • als jij je plafond hebt bereikt/dreigt te bereiken.
 • op een andere manier wilt gaan ondernemen zodat je meer innerlijke rust zult ervaren.
 • voelt dat er meer in jou en je bedrijf zit dan er nu uit komt.
 • bereid bent in jezelf en je bedrijf te investeren.
 • serieus aan de slag wilt om je bedrijf in te richten op een manier die perfect bij je past en bereid bent om daar de nodige stappen voor te zetten.
 • bereid bent om keuzes te maken, ook als die niet meteen comfortabel voelen.
 • na jaren aanrommelen eindelijk inziet dat het alleen niet lukt.
 • wilt ervaren hoe het zou zijn om werk uit te besteden.

Heb je alleen een kort vraagstuk wat je graag besproken zou willen hebben? Of wil je inzicht in je bedrijf zonder direct een lang traject aan te gaan? Dan past de Doorbraak Sessie wellicht beter bij je.

€4500

Ontspannen Ondernemen Traject met Coach Miranda de Groot.

Duur: 6 maanden

Inclusief:

 • Live kick-off dag
 • 8 x online/live coaching sessies
 • Tussendoor contact via Whatsapp
 • onbeperkte spar kwartiertjes

  Online en/of fysiek:
  Voor online sessies ontvang je van mij een Zoom link. Liever live sessies? Dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Betaling in termijnen is mogelijk

Doe mij zo’n waardevolle sessie!

Wat klanten over mij zeggen

Ik ben een fulltime ondernemer en liep tegen mijn plafond wat betreft mijn werkzaamheden en mijn tarieven. Miranda heeft mij geholpen met het ontdekken van mijn waarde als ondernemer en heeft mij veel tips en handvaten gegeven om mijn werkzaamheden uit te breiden. Hierdoor heb ik mij beter kunnen positioneren en heb ik een andere draai aan mijn bedrijf kunnen geven.

Myrke de JongeMyrke support

Over Miranda de Groot

Nadat ik in 2020 op een dag wakker werd en me niet meer goed kon bewegen van de stress besefte ik dat het anders moest. Mijn lichaam gaf me een heel duidelijk signaal dat het zo niet verder kon. Een signaal die niet meer te negeren viel. Ik besloot dat het anders moest en gooide radicaal mijn leven om.

Mijn bedrijf liep op zich prima, maar toch bleef ik steeds zitten met een ontevreden en onvoldaan gevoel. Ik had veel stress en was niet tevreden met hoe mijn bedrijf was ingericht. Ik besloot kritisch te kijken naar de onderdelen en klanten waar ik niet blij van werd en die me veel energie kostten. Dit gaf me een goed overzicht welke kant mijn bedrijf op mocht gaan. Daarna heb ik een aantal rigoureuze keuzes gemaakt, die misschien niet altijd even comfortabel zijn geweest, maar er wel voor zorgden dat het minder complex en overzichtelijker werd. Mijn aanbod werd verkleind waardoor ik mijn volle focus daarop kon richten en het steeds meer kon verbeteren. Al het andere deed ik gewoon niet meer. Dit gaf me zoveel rust.

Door deze stappen te zetten en mijn prioriteiten scherper te stellen kreeg ik weer de regie in handen en dat voelde zo lekker. En weet je? Daardoor heb ik niet alleen mijn werkplezier teruggevonden, maar heb ik nu ook veel meer focus en rust in mijn bedrijf aangebracht. Hierdoor ben ik ‘gewoon’ weer ontspannen aan het ondernemen. Niet alleen is mijn business enorm gegroeid, ook thuis ben ik een leukere moeder en vrouw doordat ik meer tijd voor mijn gezin heb. Dat gun ik jou als hardwerkende ondernemende vrouw ook!

Miranda de Groot

Wat gaan we doen tijdens de Ontspannen Ondernemen Traject?

Onrust en stress ontstaat vaak doordat je overzicht mist en de regie over je bedrijf kwijt bent. In het Ontspannen Ondernemen Traject gaan we dat aanpakken.

 • We gaan terug naar de basis. Wat zijn je verlangens en hoe combineren we dat met je business? Jouw ideaalplaatje wordt het uitgangspunt, wat is er voor nodig om dat daadwerkelijk te realiseren?
 • We onderzoeken je persoonlijke en zakelijke belemmeringen die je nu in de weg staan om tot een ontspannen business te komen en doorbreken jouw oude patronen. Dit doen we door het gebruik van NLP technieken.
 • We maken het overzichtelijker door die onderdelen in je business die jou veel energie geven en waar je echt van ‘aan’ gaat te vergroten. Dit zijn de onderdelen die je gemakkelijk af gaan.
 • We maken je business minder complex. Dit kan alleen als je bereid bent hierin strategische keuzes te maken, ook als die keuzes misschien niet zo comfortabel voelen. Hierdoor zul jij uiteindelijk veel meer innerlijke rust gaan ervaren.

Weg met stress, hallo gewoon ontspannen ondernemen!

Na het Ontspannen Ondernemen Traject heb je…

 • meer focus, tijd en energie.
 • een nieuwe basis voor je bedrijf.
 • een minder complex bedrijf die zorgt voor meer overzicht.
 • meer innerlijke rust en financiële vrijheid.

Veelgestelde vragen over het Ontspannen Ondernemen Traject

Waar gaan we in dit Ontspannen Ondernemen Traject aan werken?

We gaan werken aan alles wat je nu in de weg staat om op een ontspannen manier te ondernemen. We ontwikkelen een persoonlijke én zakelijke strategie die helemaal past bij JOU en JOUW behoefte.

Onderwerpen waar we onder andere mee aan de slag kunnen gaan zijn jouw belemmerende patronen, overtuigingen, efficiënter werken, focus, versimpelen, energiegevers, stressmanagement, doelen enz. Bij alles wat ik doe, ligt NLP ten grondslag.

Hoe persoonlijk is het Ontspannen Ondernemen Traject?

Ik sta voor betrokkenheid: we doen het echt samen. In dit traject kun je me 24/5 berichten met vragen, hersenspinsels of dingen waar je mijn feedback op wilt. Meestal reageer ik dan al binnen een paar minuten. Ik hou van snel schakelen zodat je op korte termijn verder kan. Ik coach maar een kleine groep ondernemers 1-op-1 om de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden en je persoonlijk, betrokken bij te kunnen staan.

Kan ik de coaching ook online volgen?

Dat kan zeker. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. Als je liever live gecoacht wordt, ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Het is mogelijk om in maximaal 3 termijnen te betalen.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met dit Ontspannen Ondernemen Traject?

Het traject duurt 6 maanden. We starten met een kick-off sessie van 1,5 uur. Daarna hebben we maandelijks een coaching moment van 1 uur. Tussendoor zal ik je vragen om deze momenten voor te bereiden zodat we het maximale uit dit uur kunnen halen. Je haalt uit dit traject wat je erin stopt.

Het traject is een intensieve 1-op-1 coaching. Dat houdt in dat je me dagelijks kunt bereiken voor vragen of advies. Ik zit in je broekzak.