WIL JIJ IN KORTE TIJD GROTE STAPPEN ZETTEN?

Boek dan nu de Ontspannen ondernemen in 1 dag

Wil jij in korte tijd grote stappen zetten? Dan is de Ontspannen ondernemen in 1 dag echt iets voor jou.

Je bent al een aantal jaren onderweg als ondernemer en het gaat best aardig. Toch voel je dat er meer in zit wat er nu niet uitkomt. Ook twijfel je regelmatig of je nog wel op de juiste weg zit, maar je hebt nog niet echt de tijd genomen om hier eens bij stil te staan. Tijd om in actie te komen!

Deze dag is een waar cadeau voor jezelf! We leggen het vergrootglas boven je bedrijf en kijken naar wat kan worden veranderd of verbeterd. We gaan onderzoeken wat simpeler en efficiënter kan zodat jij tijd overhoudt om op te schalen en je omzet kunt vergroten.
Je zult ontdekken wat wel en niet goed voor je werkt, waar je energie ligt en waar je de focus op mag leggen. Deze dag gaat zowel over je business als over jou als mens. JIJ bent je bedrijf en wanneer jij je goed voelt en je bezighoudt met die zaken die je energie geven, zie je dat terug in je business. 

DROOM formule

We gaan aan de slag met mijn speciaal ontwikkelde DROOM formule. Eerst bepalen we je dromen en bijbehorende doelen zodat duidelijk is waar je heen wilt.

Aan de hand van de stappen in mijn DROOM formule brengen we in kaart wat er nu nog staat tussen jou en je droom. We maken samen een concreet plan en bepalen de stappen die jij gaat zetten om dichterbij jouw droom en doelen te komen.

Breng je bedrijf naar de next level!

Na deze dag:

  • Houd je je alleen nog maar bezig met zaken waar je blij van wordt
  • Ervaar jij daardoor veel meer rust en energie in je business en leven
  • Ervaar je meer ruimte om op te schalen en je omzet te vergroten
  • Heb je een goed overzicht wat wel en niet goed werkt en waar je je de komende tijd mee bezig hebt te houden
  • Ben je in staat om veel betere keuzes te maken, je weet nu wat het beste voor je werkt en hoe je daarvoor tijd kunt vrijmaken
  • Heb jij de nieuwe richting van je bedrijf bepaalt, een richting die veel beter bij je past
  • Is ontspannen ondernemen voor jou geen geheim meer

€1495

Duur: 1 dag

Voorbereiding:
Uitgebreide analyse van je bedrijf.

Ochtend: Persoonlijke strategie
De ochtend staat in het teken van jou als mens. Wat zijn jouw behoeften en wat heb je nodig om ontspannen te kunnen ondernemen? Waar stroomt het nu niet en welke aanpassingen zou je graag willen doen?
Een intensieve ochtend waarin je jezelf en je behoeften beter leert kennen. 

Middag: Business strategie
In de middag gaan we aan de slag met de strategie voor je business. Hoe kun je jouw persoonlijke behoeften zo verwerken in je bedrijf dat het geheel over JOU gaat? We gaan aan de slag met je nieuwe richting en strategie.
Na deze dag ontvang je de uitwerkte strategie.

Follow up call
Na twee weken spreken we elkaar opnieuw om te kijken wat er nog nodig is om jouw nieuwe strategie te implementeren en is er nog mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Deze dag wordt alleen live bij mij op kantoor in Assen gegeven.
Betaling in 2 termijnen is mogelijk.
Doe mij zo’n waardevolle dag!

The Sky is NOT the limit

Miranda de Groot