Skip to main content

Let’s get started!

Wij weten dat jij soms vastloopt.
Het ondernemerschap is lastiger als je dacht. Met alleen de inschrijving bij de KVK ben je niet meteen ook een ondernemer. 

En er komt zoveel op je pad; ineens moet je je administratie bijhouden, content schrijven voor social media, een website maken, foldermateriaal ontwikkelen en achter klanten aan.
Maar eigenlijk heb je geen idee HOE.
Ondertussen vraagt je baan in loondienst ook nog de nodige tijd en energie en wil je gezin ook wat van je.
Hoe krijg je hierin nu de juiste balans en wie kan jou hierbij ondersteunen?

Misschien herken je het volgende wel, je…

 • bent nu al een tijdje aan het aanrommelen, maar merkt dat je niet verder komt.
 • loopt tegen een aantal knelpunten aan, waar je echt mee aan de slag wilt.
 • je mist een ondernemende omgeving.
 • zou graag eens met iemand van gedachten willen wisselen over knelpunten die je in je business ervaart, maar je voelt je ook nog wat bezwaard over je vragen.
 • je bent eigenlijk ook op zoek naar ondersteuning in hele praktische zaken zoals je website, je teksten, je flyers, enz.
 • je vindt het lastig om naast je baan in loondienst de focus goed te houden.
 • op de dagen dat je vrij bent moet het ook echt gebeuren en juist dan mis je de inspiratie.

Dan is dit ‘Let’s get started’ traject op jouw lijf geschreven.

NLP-Coach

Een persoonlijk traject voor jou op maat gemaakt

Wij geloven niet in een kant-en-klaar programma. Elke ondernemer is anders en zit in een andere fase. Jij hebt specifieke vragen die op jou en jouw bedrijf gericht zijn. Daarom maken wij voor jou een programma op maat.

Of je nu net start of al wat maanden onderweg bent, je blijft tegen verschillende ondernemersvraagstukken aanlopen. Hoe bereik ik mijn klant, hoe ontwikkel ik een goede folder, wat zet ik op mijn website? Zo maar wat zaken waar je het heel druk mee kunt hebben.

Wij zijn er om je heel praktisch te ondersteunen. We helpen jou bij het ontwikkelen van goede communicatiemiddelen, we gaan met jou op zoek naar waar jou klant zich bevindt en hoe je hem/haar zo goed mogelijk aanspreekt.
Daarnaast krijg je coaching op verschillende gebieden zoals bijvoorbeeld je mindset, overtuigingen, doelen en je balans als ondernemer.

Naast de coaching- en advies gesprekken is ook het Powergroep abonnement inbegrepen. Dat betekent dat jij dus meteen beschikking hebt over een warm netwerk van ambitieuze vrouwelijke ondernemers die net als jij willen groeien als mens en ondernemer.

Dit is precies wat ik wil!

Alles wat jij nu voelt, is heel normaal. De twijfels en onzekerheden horen erbij. Als het ondernemen een eitje zou zijn had iedereen er wel voor gekozen.
Het is ook niet voor niks dat veel bedrijven de eerste 5 jaar niet halen.
Wat heel belangrijk is, is dat je je omringt met andere ondernemers. Mensen die net als jij tegen uitdagingen aanlopen. Mensen die jou kunnen inspireren en motiveren en jou helpen bij je groei als mens en ondernemer.
De Powergroep is zo’n groep. Deze groep bestaat uit ambitieuze vrouwelijke ondernemers die net als jij verder willen groeien. Vrouwen uit verschillende branches die op verschillende manieren naar het ondernemerschap kijken.
Vrouwen die net als jij ook een baan in loondienst hebben of net zijn gestart. Maar ook vrouwen die al een tijdje onderweg zijn en de stappen die jij nog moet nemen al genomen hebben.
Zo’n groep vrouwen om je heen hebben die jou steunt voelt fantastisch en geeft vertrouwen.

Lees meer over onze Powergroep

Het Let’s get started traject is geschikt voor jou als je…

 • hybride ondernemer bent, dus naast je bedrijf ook nog een baan in loondienst hebt
 • als je starter bent en nog zoekende welke stappen je kunt nemen om je bedrijf te kunnen laten groeien
 • op zoek bent naar persoonlijke en betrokken begeleiding, die de stappen al voor je heeft uitgedacht.
 • praktische ondersteuning wilt bijvoorbeeld bij het bedenken van teksten en folders
 • graag wilt gaan netwerken op een manier die goed bij jou past
 • je jezelf wilt omringen met een warm netwerk

€2495

Let’s get started traject met Miranda de Groot en Annatascha Udinga.

Duur: half jaar, elke 2 weken een coaching of adviesmoment van 1 uur

Online of fysiek: Kies je voor een online sessie dan ontvang je een Zoom link. Kies je voor een live sessie dan ben je van harte welkom bij Miranda op kantoor in Assen.

Betaling in termijnen is mogelijk.
(denk ook eens aan het inzetten van je IKB of loopbaanbudget)

Doe mij zo’n waardevolle traject!

Hoe ziet dit Let’s get started traject er praktisch uit?

We gaan starten met een gesprek waarin we bespreken waar jij in dit traject aan wilt gaan werken. Vervolgens maken we een plan.

Tussendoor kunnen wij je vragen om opdrachten te doen. Dit zijn opdrachten ter ondersteuning van jouw traject.

Je kunt tijdens dit traject gebruikmaken van twee experts. Een coach en een adviseur op verschillende gebieden. De coachingsgesprekken voer je met Miranda. De adviesgesprekken met Annatascha.

Wat klanten over ons zeggen

Als ondernemer liep ik er tegenaan dat ik soms niet weet waar en hoe te beginnen en waar ik me nu als eerste op zou moeten focussen. Ik weet nu beter waar ik me op wil richten en hoe ik dat kan aanpakken. Ik zou Miranda willen aanbevelen omdat ik haar manier van werken heel prettig vind. Ze is rustig, legt goed uit en weet hoe de ondernemers wereld werkt.

Ellie JelsemaEllies Solutions

Ik kan Miranda aanbevelen als je zowel persoonlijk als zakelijk wilt groeien en vanuit je eigen kracht wilt ondernemen. Ik heb Miranda ervaren als een geduldige, betrokken en enthousiaste coach die weet waar ze het over heeft en die het belangrijk vindt dat je onderneemt op jouw eigen voorwaarden.

Myrke de JongeMyrke support

Over Miranda de Groot

Toen ik inmiddels 5 jaar geleden voor het ondernemervak koos begon ik heel enthousiast. Al gauw kwam ik er achter dat het echt heel hard werken is en dat je eigenlijk niks weet. Ja, je begint met een goed idee en werkt dit verder uit en dan ga je proberen het te verkopen. Maar daar begint het al. Wie is jouw ideale klant, waar bevindt hij/zij zich, welke problemen ervaart deze klant en wat is jouw oplossing hiervoor? Allemaal vragen waar je best mee kunt worstelen.

Het is voor mij een heel proces geweest om dit allemaal te ontdekken. Dat ik geen ondernemers in mijn omgeving had hielp niet mee. Ik heb me vanaf het begin aangesloten bij diverse groepen om te kunnen leren van een ander. Dat hielp. Ook heb ik de vrijheid genomen om af en toe dingen aan te passen. Zo heb ik tot 3 keer toe mijn dienstverlening en klant veranderd omdat ik merkte dat het niet goed aansloot bij wat ik wilde. Daar heb ik best wat commentaar op gehad van anderen, maar het is belangrijk om hierin je eigen kop te volgen.

Ik geloof dat je alleen ontspannen kunt ondernemen als je je bezighoudt met zaken waar je blij van wordt en waar je energie op ligt. Dan gaan dingen veel moeitelozer en is het makkelijker te verkopen. Het is dus helemaal oké als dat aan de voorkant nog niet helemaal duidelijk is en gaandeweg wordt aangepast. Je bent tenslotte toch ondernemer geworden om die vrijheid te kunnen nemen?

Als coach ben ik zeer betrokken en rustig. Ik denk goed met je mee en kan je inspireren om het van een andere kant te bekijken. Ik ben erg hands on en praktisch en help jou graag op verschillende manieren. Ik ben hierin erg creatief. Alle jaren als ondernemer hebben er voor gezorgd dat ik veel heb bijgeleerd en jou bij verschillende stappen in je onderneming kan ondersteunen. Als ik het gevoel heb dat je niet op de juiste weg zit zul je dat van mij horen. Daarnaast ben ik erg resultaatgericht: ik wil dat jij na dit traject alle handvatten hebt gekregen zodat je het verder zelf kunt doen.

Over Annatascha Udinga

Ik ben een echte onderzoeker. Ik vind het heerlijk om alles tot op de bodem uit te zoeken. Dus toen ik inmiddels 5 jaar geleden besloot om te gaan ondernemen, heb ik eerst een gedegen onderzoek gedaan of men wel op mijn diensten zat te wachten en hoe ik precies kon aansluiten op de behoefte van mijn klant. Ik ben gestart met ondernemen naast mijn baan in loondienst. Pas toen ik het echt te druk kreeg en voldoende inkomen uit mijn bedrijf haalde heb ik de overstap gemaakt naar full time ondernemen en daar nog geen dag spijt van gehad.

Ik heb 30 jaar ervaring. Ik weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen. Naast het ondersteunen van andere organisaties heb ik een passie voor netwerken.
Ik vind het belangrijk dat jij gaat netwerken op een manier die bij je past. Dus niet wat alle goeroes zeggen dat je moet doen en wat voor iedereen zou moeten werken, maar juist op zoek naar die onderdelen die goed passen bij jou en waar jij je prettig bij voelt. Pas dan gaat het voor je werken, daarvan ben ik overtuigd.

In dit traject ga ik met jou aan de slag om klanten te zoeken op een manier die helemaal bij jou past. In combinatie met de coaching van Miranda, mijn advies én de Powergroep heb jij een ijzersterk formule om te bouwen aan een succesvolle business.

Als jouw adviseur op het gebied van netwerken volg ik mijn eigen kop. Ik neem nooit iets zomaar voor waar aan omdat een ander het beweert, maar ga op zoek naar het bewijs. Meestal kom ik er dan achter dat het niet mijn manier is.
Mijn manier is om echte verbinding te zoeken met mijn klanten en daar gaan heel wat koppen koffie aan vooraf. Voor mij betekent netwerken dat je dat op een duurzame en betrokken manier doet zodat je kunt bouwen aan een warm netwerk.
Inmiddels is mijn netwerk uitgegroeid tot een groep waar ik uit kan putten en die ik kan inzetten om jou verder te helpen.

Na het Let’s get started traject heb je…

 • inzichten gekregen en weet je hoe je weer verder kunt
 • antwoord gekregen op al jouw vragen
 • weet jij welke stappen je de komende tijd kunt gaan zetten om verder te groeien
 • een manier gevonden om op een ontspannen manier je netwerk te vergroten

Veelgestelde vragen over het Let’s get started traject

Waar gaan we in dit traject aan werken?

Dit traject is echt maatwerk. Het zal specifiek worden afgestemd op jouw behoeften. Hierop heb jij dus de volledige controle. Wij zijn er om jou te ondersteunen en je te helpen bij alles wat je nog niet weet of waar je mee worstelt.

Kan ik dit traject ook online volgen?

Dat kan zeker. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. Wil je online dan ontvang je een Zoomlink. Als je liever live gecoacht wordt, ben je van harte welkom op Miranda’s kantoor in Assen.

Ook is het mogelijk om een combi te doen van live sessies en online sessies.

Ja, dit wil ik!

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Het is mogelijk om in maximaal 5 termijnen te betalen. Denk ook eens aan je IKB budget of je loopbaanbudget.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met dit traject?

We hebben elke twee weken een coaching of advies moment van 1 uur. Daarnaast zullen we je af en toe vragen opdrachten te doen ter ondersteuning van jouw groei. Je kunt het zo intensief maken als je wilt, maar ga ervan uit dat jij het komende jaar flink aan de slag zult gaan.

Is het de bedoeling dat ik straks mijn baan in loondienst moet opgeven?

Zeker niet! Wij vinden het belangrijk dat jij gaat ondernemen op een manier die goed bij jou en jouw situatie past. Misschien geeft het je wel heel veel financiële rust door een baan in loondienst aan te houden. Elke maand stress hebben of je het einde van de maand wel zult halen, geeft alleen maar onrust en helpt niet mee om op een ontspannen manier aan je bedrijf te bouwen.

Wel vinden wij het belangrijk dat jij je bedrijf serieus gaat nemen. Als jij het alleen hobbymatig wilt blijven doen, is dit traject wellicht niet geschikt voor je.