Skip to main content

Doorbraak Sessie

Ontspannen ondernemen is voor iedereen weer wat anders. Wanneer voelt het voor jou ontspannen? Wat heb je daar precies voor nodig?

Voor mij is ontspannen ondernemen me bezighouden met zaken waar mijn energie op zit en die me gemakkelijk afgaan. Maar dan wel die zaken die écht het verschil maken voor mij en mijn business. Zaken waarmee ik verder kan groeien en mijn omzetplafond kan doorbreken.

Misschien herken je het volgende wel, je…

 • bent nu al een tijdje aan het aanrommelen, maar merkt dat je niet verder komt.
 • loopt tegen een aantal knelpunten aan, waar je echt mee aan de slag wilt.
 • wilt onderzoeken hoe het ook anders zou kunnen, maar hebt nog een idee HOE.
 • zou graag eens met iemand van gedachten willen wisselen over knelpunten die je in je business ervaart, maar je hebt geen behoefte aan een langdurig traject.
 • bent op zoek naar inzichten in wat er niet goed gaat.
 • hebt een diep verlangen om meer vanuit ontspanning te gaan ondernemen.
 • wilt graag inzichten in wat je nu tegenhoudt.

Dan is de Doorbraak Sessie op jouw lijf geschreven.

Geen traject maar een korte sessie

Je loopt al een tijdje tegen een bepaald probleem aan in je bedrijf. Je komt er maar niet verder mee. Maar eigenlijk heb je helemaal geen behoefte aan een langdurig traject. Dat houdt je tegen om hulp in te schakelen.

Geen enkel probleem, we kunnen namelijk ook een korte sessie plannen.

Je wilt graag onderzoeken wat je nu tegenhoudt om een ontspannen business te hebben. Wat doe je hier zelf in en hoe kun je deze patronen doorbreken? Je bent op zoek naar handvatten die je weer op weg kunnen helpen zodat je zelf weer verder kunt. Maar je hebt ook gemerkt dat het alleen aanrommelen niet werkt. Even sparren met iemand over de knelpunten in je bedrijf zou echt verder helpen. Daarvoor hoef je je niet te verbinden aan een langdurig traject. Dit kun je gemakkelijk doen door een Doorbraak Sessie te plannen.

Dit is precies wat ik wil!

Wat klanten over mij zeggen

Miranda luistert goed en vraagt goed door zodat je bij de kern komt. Welk vraagstuk je ook hebt als ondernemer, zij weet je hierin te begeleiden.

Annatascha UdingaTotal Business Groningen

We kunnen veel doen in 2 uur tijd. In deze 2 uur gaan we aan de slag met goed onderzoeken waarom het je tot nu toe niet is gelukt om te ondernemen vanuit ontspanning en wat je nodig hebt om dat WEL te kunnen doen.

Of we gaan samen aan de slag met een specifiek probleem waar je nu mee stoeit. Ik breng je tot inzichten, zodat je er daarna zelf weer verder mee kunt werken. Je bent hierin in de lead. Dus wat je erin stopt, krijg je er ook weer uit.

Heb je behoefte aan langere begeleiding? Dan past het Ontspannen Ondernemen Traject beter bij je.

Deze Doorbraak Sessie is geschikt voor jou als je…

 • op zoek bent naar een persoonlijke en betrokken coach, die de stappen al voor je heeft uitgedacht.
 • meer innerlijke rust wilt ervaren in je bedrijf.
 • voelt dat er meer in jou en je bedrijf zit dat er nu niet uitkomt.
 • jezelf kunt openstellen om zoveel mogelijk uit deze 2 uur te halen.

€275

1-op-1 Doorbraak Sessie met Coach Miranda de Groot.

Duur: 2 uur

Online of fysiek: Kies je voor een online sessie dan ontvang je van mij een Zoom link. Kies je voor een live sessie dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Doe mij zo’n waardevolle sessie!

Wat gaan we doen tijdens de Doorbraak Sessie?

Tijdens de Doorbraak Sessie gaan we in een korte tijd in op dat wat er nu staat tussen het bereiken van je dromen en doelen. We leggen je blinde vlekken bloot en je krijgt antwoord op de vraag wat je anders zou kunnen doen om meer ontspanning te ervaren in je business.

De Doorbraak Sessie is een korte en intensieve sessie van 2 uur. De sessie kan zowel live als online worden afgenomen. Mocht je na de Doorbraak Sessie besluiten dat je toch verder met mij wilt samenwerken dan brengen we de gemaakte kosten in mindering op het Ontspannen Ondernemen traject.

Wat klanten over mij zeggen

Als ondernemer liep ik er tegenaan dat ik soms niet weet waar en hoe te beginnen en waar ik me nu als eerste op zou moeten focussen. Ik weet nu beter waar ik me op wil richten en hoe ik dat kan aanpakken. Ik zou Miranda willen aanbevelen omdat ik haar manier van werken heel prettig vind. Ze is rustig, legt goed uit en weet hoe de ondernemers wereld werkt.

Ellie JelsemaEllies Solutions

Ik kan Miranda aanbevelen als je zowel persoonlijk als zakelijk wilt groeien en vanuit je eigen kracht wilt ondernemen. Ik heb Miranda ervaren als een geduldige, betrokken en enthousiaste coach die weet waar ze het over heeft en die het belangrijk vindt dat je onderneemt op jouw eigen voorwaarden.

Myrke de JongeMyrke support

Over Miranda de Groot

Nadat ik in 2020 op een dag wakker werd en me niet meer goed kon bewegen van de stress besefte ik dat het anders moest. Mijn lichaam gaf me een heel duidelijk signaal dat het zo niet verder kon. Een signaal die niet meer te negeren viel. Ik besloot dat het anders moest en gooide radicaal mijn leven om.

Mijn bedrijf liep op zich prima, maar toch bleef ik steeds zitten met een ontevreden en onvoldaan gevoel. Ik had veel stress en was niet tevreden met hoe mijn bedrijf was ingericht. Ik besloot kritisch te kijken naar de onderdelen en klanten waar ik niet blij van werd en die me veel energie kostten. Dit gaf me een goed overzicht welke kant mijn bedrijf op mocht gaan. Daarna heb ik een aantal rigoureuze keuzes gemaakt, die misschien niet altijd even comfortabel zijn geweest, maar er wel voor zorgden dat het minder complex en overzichtelijker werd. Mijn aanbod werd verkleind waardoor ik mijn volle focus daarop kon richten en het steeds meer kon verbeteren. Al het andere deed ik gewoon niet meer. Dit gaf me zoveel rust.

Door deze stappen te zetten en mijn prioriteiten scherper te stellen kreeg ik weer de regie in handen en dat voelde zo lekker. En weet je? Daardoor heb ik niet alleen mijn werkplezier teruggevonden, maar heb ik nu ook veel meer focus en rust in mijn bedrijf aangebracht. Hierdoor ben ik ‘gewoon’ weer ontspannen aan het ondernemen. Niet alleen is mijn business enorm gegroeid, ook thuis ben ik een leukere moeder en vrouw doordat ik meer tijd voor mijn gezin heb. Dat gun ik jou als hardwerkende ondernemende vrouw ook!

Na de Doorbraak Sessie heb je…

 • inzichten gekregen en weet je hoe je weer verder kunt.
 • antwoord op de vraag wat je anders moet doen om meer ontspanning te ervaren in je business.
 • meer rust en overzicht.
 • nieuwe ideeën opgedaan waardoor je anders naar je probleem laten kijken.
 • meer zicht gekregen op je niet helpende patronen.

Veelgestelde vragen over de Doorbraak Sessie

Waar gaan we in deze Doorbraak Sessie aan werken?

Je kunt deze Doorbraak Sessie gebruiken voor een specifiek probleem waar je graag over wilt sparren of voor een wat meer algemenere vraag.

Onderwerpen waar we onder andere mee aan de slag kunnen gaan zijn jouw belemmerende patronen, overtuigingen, efficiënter werken, focus, versimpelen, energiegevers, stressmanagement, doelen enz. Bij alles wat ik doe, ligt NLP ten grondslag.

Kan ik deze Doorbraak Sessie ook online doen?

Dat kan zeker. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. Als je liever live gecoacht wordt, ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Ja, dit wil ik!

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Het is bij deze sessie niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met de Doorbraak Sessie?

De Doorbraak Sessie zelf duurt 2 uur. Vooraf vraag ik je een document in te vullen zodat ik me goed kan voorbereiden.

Wat maakt deze Doorbraak Sessie anders ten opzichte van het Ontspannen Ondernemen Traject?

Het verschil zit uiteraard in de lengte van het traject.

In het Ontspannen Ondernemen Traject verbindt je je voor langere tijd aan mij als coach.

De Doorbraak sessie is echt bedoeld voor ondernemers die over een bepaald vraagstuk waarin ze vastlopen willen sparren en die ook geen behoefte hebben om zich voor langere tijd te verbinden aan een coach.

Hoe ziet de Doorbraak Sessie er praktisch gezien uit?

De Doorbraak Sessie kan zowel live als online gevolgd worden. Kies je voor een online sessie dan ontvang je van mij een Zoom link. Kies je voor een live sessie dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Assen.

Vooraf ontvang je van mij een Ja, dit wil ik! voorbereidingsdocument.