Skip to main content

ONTSPANNEN ONDERNEMEN

Ondernemerscoach NLP coach Stress- en burn-out coach

NLP-coach voor vrouwelijke ondernemers

Ontspannen ondernemen, het klinkt zo mooi, maar wat betekent dat nu eigenlijk? Voor mij betekent ontspannen ondernemen dat jouw bedrijf op zo’n manier is ingericht dat het gaat om JOU en JOUW behoeften. Dat je je niet alleen maar laat leiden door je klanten, maar zelf aan het roer staat. Wanneer je ervaart dat je zelf in de lead bent ervaar je ook veel minder stress. Alles gaat veel meer vanzelf. Je bezighouden met die zaken die belangrijk voor je zijn en ook echt wat opleveren brengt rust en overzicht. Wanneer dit in je bedrijf goed is geregeld ervaar je ook in je privéleven meer rust en ontstaat er meer tijd voor zaken die ook belangrijk voor je zijn zoals je gezin, je vrienden en je familie.

Ik onderzoek graag met jou wat je zou kunnen verbeteren om ook een ontspannen business te creëren. Word die ontspannen ondernemer, moeder en partner die je graag zou willen zijn.

Naast het coachen denk ik graag met je mee over de invulling van je bedrijf. Ik geef je advies over waar je kunt versimpelen, hoe je efficiënter zou kunnen werken en hoe je de focus kunt leggen op dat wat voor JOU werkt.

Dat levert jou meer tijd en meer energie op. Je behaalt dubbel zo snel je doelen, kunt opschalen en hierdoor meer omzet draaien met diensten die veel beter bij je passen. Dat is pas ontspannen ondernemen!

Ik wil ook ontspannen ondernemen!

Je bent hier omdat je ontspannen wilt ondernemen!

Ik ben een praktische en resultaatgerichte coach. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en haal alles uit de kast om jou te laten knallen. Als ik het gevoel heb dat je niet op de juiste weg zit hoor je dat ook van me.

Naast ondernemer ben jij vooral ook mens. Ik weet hoe belangrijk het is dat er oog is voor al jouw levensgebieden. JIJ bent je bedrijf, wanneer jij niet lekker draait zie je dat overal terug. Ik help jou graag bij het ontwikkelen van een gezonde werkstijl zodat je voldoende energie hebt om alles te kunnen bereiken wat je wilt.

Verbinding vind ik erg belangrijk, ik leer je graag zo goed mogelijk kennen als mens en ondernemer zodat ik jou van het beste advies kan voorzien.

Programma’s

Ik help jou graag ontspannen ondernemen met de volgende programma’s: 

Interesse?
Heel goed, ik ben ook erg benieuwd naar jou!

Wil jij ook onderzoeken wat jouw eigen unieke recept is voor meer ontspanning en focus in je business?